Fabio D'Agata

Intelligent bewegen
HomeBIOGRAFIELEZINGENFOTO'S EN VIDEO'SBLOGContact
Home
Biografie

Biografie

Hoe kan lichaamsbeweging leiden tot persoonlijke ontwikkeling en bijdragen aan betere prestaties op je werk? Op deze vraag geeft Fabio D’Agata antwoord in zijn lezing of workshop over Intelligent Bewegen. Juist in een tijd waarin alles lijkt te draaien om denkwerk, is de grote winst te behalen met ons lichaam. Want ons lichaam is slimmer dan je denkt, in plaats van wachten tot het tegen begint te sputteren en kapot gaat kun je het bewust inzetten en daarmee betere resultaten neerzetten.

SPAT

Als directeur van zijn succesvolle bedrijf SPAT verandert en auteur van het boek Intelligent Bewegen is Fabio D’Agata dé expert op het gebied van lichaamsbeweging voor persoonlijke groei. In het bedrijfsleven genieten zijn lezingen, workshops en groepstrajecten enorme populariteit vanwege de nieuwe benadering en de grote uitwerking op de individu.

Ons lichaam is de sleutel naar succes

In een periode van heftige paniekaanvallen onderzoekt Fabio de traditionele manieren van lichaamsbeweging en ontdekt een nieuwe vorm. Hij verandert zijn kijk op het lichaam en manier van bewegen. Dat blijkt succesvol: zijn klachten nemen zienderogen af. Al snel leert hij dat de relatie met het lichaam, dat van nature intelligent is, voor hem de sleutel is naar succes.

De methode die Fabio vervolgens met zijn bedrijf ontwikkelt helpt bedrijven en medewerkers om duurzaam én beter te presteren. Zijn boodschap is een antwoord op beweegarmoede en stressklachten. Om de methode te begrijpen is een andere kijk nodig op lichaamsbeweging en die wordt gegarandeerd overgebracht, op een inspirerende manier.

Alleskunner

Fabio D’Agata is een selfmade man en staat bekend als een alleskunner. Er is geen uitdaging die hij uit de weg gaat en dat terwijl hij ooit zijn eigen huis niet uit durfde te stappen vanwege zijn angsten. Zijn uitgebreide vaardigheden doet hij op aan onder andere de CIOS-opleiding in Arnhem, de opleiding Sportmarketing and Commerce in Utrecht en de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling. Zijn achtergrond als sportleider en -manager is o.a. aangevuld met jarenlange training in een groot scala aan sporten, Zen-training, Vipassana-retraites en Mindfulness.

Fabio heeft een visie die past in de moderne tijd
- Bram Bakker, bekend psychiater
Vanaf het eerste moment is er een klik door zijn open blik en zijn uitstraling
- Joseph Oubelkas, veelgevraagd spreker
Ik leerde herkennen dat het niet alleen gaat om de woorden die je zegt, maar ook om de lichaamstaal die je gebruikt.
- Peter Compaijen, Manager bij AFAS Software
De lessen die we tijdens de interactieve sessies op deze enerverende middag hebben geleerd, dragen bij om persoonlijk en als organisatie future-proof te zijn!
- Remon van Asperen, PiCompany, GITP

Samen Intelligent Bewegen

Het menselijk lichaam is slimmer dan je denkt. Die intelligentie kun je gebruiken voor wat écht belangrijk is in het leven. Dat legde Fabio D’Agata uit in zijn eerste boek: Intelligent Bewegen. Sindsdien hebben veel mensen en organisaties de voordelen van zijn methode ervaren.

Bekijk het boek

Fabio D'Agata boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2023 - Fabio D'Agata en sprekersbureau Quality Bookings