Fabio D'Agata

Intelligent bewegen
HomeBIOGRAFIELEZINGENFOTO'S EN VIDEO'SBLOGContact
Home
Intelligent Bewegen

Intelligent Bewegen

Als professional wordt bijna al het werk gedaan met het brein, de hele dag door. Maar wat is de rol van de rest van het lichaam? In de lezing Intelligent Bewegen geeft Fabio D’Agata nieuwe inzichten in de intelligentie van ons lichaam en het potentieel waarvan we iedere dag kunnen profiteren. Zowel thuis als op het werk.

 

Het betrekken van het lichaam bij dagelijkse uitdagingen, verlangens en werkzaamheden is een nieuwe – tot nu toe onderbelicht – dimensie van persoonlijk leiderschap. Intelligent Bewegen voorziet je van meer wilskracht, creativiteit en zelfs van effectieve gedragsverandering. Het enige wat je moet weten is: hoe?

In deze lezing start Fabio met praktische oefeningen om de rol van het lichaam in ons dagelijks werk aan te tonen. Vanuit daar neemt hij je mee naar de theorie en praktijkvoorbeelden om uit te leggen hoe de verbinding tussen geest en lichaam werkt en legt hij uit hoe je dit kunt positief kunt inzetten. Termen als embodied cognition en transient hypofrontality zijn als snel geen mysterie meer, maar iets waarvan je dagelijks kunt profiteren en duurzaam op je best kunt presteren!

Lezingen

Luisteren naar je lichaam
Intelligent Bewegen
Lezingen overzicht
Fabio heeft een visie die past in de moderne tijd
- Bram Bakker, bekend psychiater
Vanaf het eerste moment is er een klik door zijn open blik en zijn uitstraling
- Joseph Oubelkas, veelgevraagd spreker
Ik leerde herkennen dat het niet alleen gaat om de woorden die je zegt, maar ook om de lichaamstaal die je gebruikt.
- Peter Compaijen, Manager bij AFAS Software
De lessen die we tijdens de interactieve sessies op deze enerverende middag hebben geleerd, dragen bij om persoonlijk en als organisatie future-proof te zijn!
- Remon van Asperen, PiCompany, GITP

Fabio D'Agata als spreker boeken?

Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en prijzen

Neem contact op
© 2022 - Fabio D'Agata en sprekersbureau Quality Bookings